Web dizajn

Praćenjem svetskih trendova u izradi web prezentacija RLC je u stanju da Vam pruži kvalitetnu izradu web prezentacija i web aplikacija koje su u isto vreme kvalitetne a imaju i pristupačnu cenu.
Takođe vodimo računa o vizuelnom izgledu Vaše web prezentacije kao I o funkcionalnosti i Vašim potrebama,  željama I svetskim trendovima. Dugogodišnje iskustvo u grafičkom dizajnu nam omogućava da Vašoj web prezentaciji damo moderan i upečatljiv izgled a tim programera je tu da ga implementira u Vašu prezentaciju i načini je funkcionalnom i da u istu implementira i one aplikacije koje su potrebne da bi Vaša prezentacija bila maksimalno funkcionalna i zadovoljila sve Vaše potrebe.
Prilikom izrade web prezentacija, poštujući osnovne principe optimizacije obezbeđujemo bolje rangiranje i veću posećenost. Takođe optimizujemo vaše već postojeće web prezentacije za bolju rangiranost na web pretraživačima kao sto su google, yahoo, itd…
Takođe pružamo pordšku u ažuriranju Vaših prezentacija u koliko već nemate iskustva u radu ili sopstvenog administratora, na nivou mesečnog održavanja ili onog oblika održavanja koji je naj prihvatljiviji za Vas.

RLC web dizajn

Logo Dizajn

RLC nudi grafička rešenja za Vaš vizuelni identitet a kao najvažnije i prvo po redu je LOGO vaše firme, radnje ili kompanije. Pobrinućemo se da Vaš LOGO bude jedinstven i upečatljiv.

Grafički Dizajn i priprema za štampu

Nudimo grafička rešenja na polju grafičkog dizajna i pripreme za štampu, dizajn bilborda, flajera, plakata , banera, brošura, knjiga, časopisa, magazina, vizit kartica, pozivnica, pamfleta kao i štampu istih u saradnji sa nekoliko renomiranih firmi koje se bave digitalnom kao i ofset štampom.

3d modeling

Takođe RLC se bavi 3D modelovanjem tj. izradom 3D modela u virtuelnom okruženju što služi da bi se odredjeni objekat video iz svih uglova čak i pre nego sto se pristupi njegovoj izradi u realnosti. U praksi su to obično 3D modeli zgrada prema projektu i građevinski elementi, razni modeli vozila I mašinski elementi ali je takodje moguće izraditi virtuelni 3D model bio kog objekta i njegovog okruženja i sve to animirati i spojiti u video ili foto materijal.

Neki od linkova web prezentacija koje je u poslednje vreme radio tim RLC-a

ukts.rs ertrack.rs bpc.org.rs autostakla.rs
ukts.rs ertrack.rs bpc.org.rs
       
kokeza-consulting.com nekretnine-magnatkupac.com masterskills.co.rs gajictravel.rs
       
sport4kids.co.rs birolinija.co.rs ducal.it elektrotermomontaza.rs
       
       
  ITD... I Jos monogo web prezentacija koji više nisu aktuelni.
       
       
       

E-mail Site Map Home